Forløbet henvender sig til dig, som ønsker personlig udvikling. Du skal have lyst til at lære dig selv at kende – finde frem til, hvad der dybest set er dig og opdage og forstå dine reaktioner over for dig selv og for omverdenen. Du skal have lyst til at dele dine erfaringer med andre, der også er på opdagelsesrejse i deres univers.

De fleste af os havner i situationer, hvor vi reagerer på en uhensigtsmæssig måde – enten overfor os selv eller over for mennesker vi holder af. Det giver ubalance i vores liv og i vores relationer. Eller vi føler, at vi ikke får nok ud af livet, sådan som vi gerne ville. Det kan være i vores privatliv eller arbejdsmæssigt eller måske begge dele.

På kurset tager vi udgangspunkt i den livssituation, som du står i lige her og nu, og du vil blive støttet i at gå på opdagelse i dit liv. Der arbejdes nænsomt og med respekt for dig og dine følelser og dermed skabes der et trygt rum, hvor du kan være dig.

På rejsen vil du komme til at arbejde med at komme mere i kontakt med din krop, og du vil lære at lytte til hvad den fortæller dig. Du vil komme på fantasirejse, være kreativ, lave enkle kropslige og mentale øvelser. Vi vil skabe et respektfuldt og trygt rum, hvori vi sammen vil arbejde med din personlige udvikling i det tempo, der passer netop dig