Jeg er uddannet som psykoterapeut fra DIG (Dansk Institut for organisk Psykoterapi) i 1989).

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og jeg er underlagt Psykoterapeutforeningens etiske regler, som indebærer, at jeg har tavshedspligt og, at jeg modtager supervision løbende.

Jeg har været praktiserende psykoterapeut siden 1989.

1

Min oprindelige uddannelse er folkeskolelærer. Jeg har undervist på forskellige skoler i Aalborg og har desuden undervist inden for sundhedssektoren i pædagogik og psykologi.

Efteruddannelse:

  • Kroppsykoterapeut ( Malcolm og Kathrin Brown)
  • Imagoparterapeut (Jette Simon)
  • Choktraumeterapeut (Ulla Rung Weeke)
  • Psykodramaterapeut
  • Kunstterapeut
  • SE terapeut (Somatic Experiencing)

Lidt om mig

Jeg bor i Aalborg, er gift og har to voksne sønner.

Jeg er glad for kunst. Jeg kan godt lide at se andres kunst, men jeg er også selv udøvende. Lige for tiden er det maleriet, som har min opmærksomhed.

Jeg er så heldig at bo nær det dejlige Vesterhav. Det udnytter jeg gerne, da jeg elsker at gå lange ture og blive blæst godt igennem. Og så det at bade. Jeg starter om foråret og bliver ved til ind i efteråret. Jeg er endnu ikke blevet vinterbader. Jeg nænner ikke at få min krop i det kolde vand. Men hvem ved..

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv. For år tilbage tog jeg springet ind i en ny branche. Fra at have et godt job som lærer med pension, blev jeg psykoterapeut. Det blev for mig et godt valg. Jeg har en nysgerrighed og engagement i de mennesker, der kommer til mig – og en nysgerrighed efter at lære nyt. Hvis der kommer en dag, hvor jeg mister det, har jeg lovet mig selv at tiden inde til at stoppe.

Jeg har mit hovedsæde i Aalborg.